Vijesti iz Alohe

Patrik Čudić: Ispunio mi se san da budem trostruki prvak Hrvatske, a sada priželjkujem postati i trostruki prvak svijeta u mentalnoj aritmetici

Desetogodišnji Patrik Čudić, dvostruki prvak svijeta, ponovno je najbolji u Hrvatskoj među školarcima, a 6-godišnji Vito Kulišić prvak je među predškolarcima 5. Državnog natjecanja u mentalnoj aritmetici ALOHA, doznaje se u ponedjeljak od voditeljice programa ALOHA dr. Novosel

“Ispunio mi se san da budem trostruki prvak Hrvatske, a sada priželjkujem postati i trostruki prvak svijeta u mentalnoj aritmetici ALOHA“, rekao je Patrik Čudić iz Zagreba kojeg zbog njegovih uspjeha nazivaju i čudom od djeteta.

Njegova trenerica Zvjezdana Budoš Mlinac iz Osnovne škole Zapruđe proglašena je najboljom trenericom mentalne aritmetike ALOHA u Hrvatskoj.

“Među djecom opažamo sve više prirodnih talenata za mentalnu aritmetiku, a uz potporu roditelja i desetak minuta domaće zadaće, to jest vježbanja dnevno, oni postaju izvrsni! Veseli nas što roditelji u matematici prepoznaju vještinu budućnosti te što sve više djece vide njezinu kako korisnu, tako i zabavnu stranu“, istaknula je učiteljica Budoš Mlinac.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb "Slažem se" prihvaćate kolačiće u skladu s našom Politikom kolačića.